Rybí tlačenka

30.10.2015 admin 0

suroviny: 1 kapr (štika, candát, okoun apod.), 2 cibule, 1/2 lžičky mletého pepře, špetka kari koření, stroužek česneku, špetka majoránky, 100 – 150 g vepřových […]

Štika v těstíčku

30.10.2015 admin 0

4 porce – suroviny: štika o váze 1,5 kg, trochu citronové šťávy, 1 polévková lžíce soli, 1 vejce, 1 šálek mléka (nebo piva), 2 polévkové […]

Štika s rajčatovou omáčkou

30.10.2015 admin 0

4 porce suroviny: 600 g štiky, 60 g kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel), 1 lžíce hladké mouky, 2 středně velká rajčata, 1 lžička rajčatového protlaku, […]

Štika po orientálsku

30.10.2015 admin 0

suroviny: 750 g štiky, sůl, pepř, 50 g oleje, 40 g hladké mouky, 50 g cibule, 2 lžíce posekané petrželky příprava: Štiku očistíme, zbavíme šupin, […]

Štika na smetaně

30.10.2015 admin 0

suroviny: 750 g štiky, 100 g másla, 250 g celeru, sůl, 5 g cukru, 1/8 l bílého vína, 40 g hladké mouky, 1/8 l sladké […]

Štika na mangoldu

30.10.2015 admin 0

suroviny: 1 malá, vykuchaná a šupin zbavená štika o váze asi 800 g, sůl, mletý bílý pepř, šťáva z jednoho citronu, 70 g anglické slaniny […]