Škvarky z rybího masa

30.10.2015 admin 0

suroviny: 1 kg rybího masa (kapr, lín, cejn, plotice, v podstatě všechny druhy bílých ryb), 120 g hladké mouky, 30 g sladké papriky, kari koření, […]

Rybí tlačenka

30.10.2015 admin 0

suroviny: 1 kapr (štika, candát, okoun apod.), 2 cibule, 1/2 lžičky mletého pepře, špetka kari koření, stroužek česneku, špetka majoránky, 100 – 150 g vepřových […]

Rybí polévka (z kapra)

30.10.2015 admin 0

suroviny: na 2 l polévky: vývar z hlavy kapra, vnitřností, jiker nebo mlíčí, 1/2 celeru, 1 petržel, 1 mrkev, 1 malá cibule, 1/2 kostky masoxu, […]

Smetanový kapr

29.10.2015 admin 0

suroviny: 750 g kapra, 100 g másla, 250 g celeru, sůl, 5 g cukru, 1/8 l bílého vína, 40 g hladké mouky, 1/8 l sladké […]

Kapr s česnekovou majonézou

29.10.2015 admin 0

suroviny: 750 g kapra, sůl, petrželka nebo kmín. Na majonézu: 2 žloutky, 200 g oleje, sůl, cukr, 1/2 citrónu, 5 stroužků česneku příprava: Rybu očistíme, […]

Kapr s máslem

29.10.2015 admin 0

suroviny: 750 g kapra,  1 citrón, sůl, petrželka, 100 g másla, 0,5 l vývaru (0,5 l vody, 4 lžíce octa, 2 kuličky celého pepře, 1 kulička […]

Kapr s mandlemi

29.10.2015 admin 0

suroviny: 4 porce kapra, 1 masox, 1-2 stroužky česneku, 40 g mandlí, 1 citron, 100 g cibule, 400 g másla, olej, mletý pepř, sůl příprava: […]

Kapr s cibulovým máslem

29.10.2015 admin 0

suroviny: 750 g kapra, 1 l vody, 100 g kořenové zeleniny, 30 g cibule, 4 kuličky pepře, 2 kuličky nového koření, 1/2 bobkového listu, 1 […]

Kapr s bylinkovým máslem

29.10.2015 admin 0

Kapr s bylinkovým máslem suroviny: 750 g kapra, 100 g másla, 1/2 cibule, 1 stroužek česneku, 1 sardel, 10 kaparů, 1 menší okurka, kousek citrónové […]