Rybí tlačenka

30.10.2015 admin 0

suroviny: 1 kapr (štika, candát, okoun apod.), 2 cibule, 1/2 lžičky mletého pepře, špetka kari koření, stroužek česneku, špetka majoránky, 100 – 150 g vepřových […]

Závitky z candáta

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 4 filé z candáta, citrónová šťáva, mletý pepř, 100 g cibule, citrónová kůra z poloviny citrónu, 150 g marinovaného lososa, 8 snítek kopru, 1/4 […]

Ruský candát

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 750 g očištěného candáta, 100 g másla, 50 g cibule, 1 žloutek, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce hladké mouky, 1/2 citrónu, 1 lžíce […]

Pečený candát v soli

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 1 candát, 1 kg soli, 8 bílků, 2 lžíce polohrubé mouky, rostlinný olej, alobal, citrón, petrželová nať Příprava: Candáta očistíme, vykucháme, omyjeme a osušíme. Na […]

Medailonky z candáta

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 600 g candáta, 80 g anglické slaniny nakrájené na plátky, 100 g očištěné papriky, 100 g lilku, sůl, pepř, bazalka, olivový olej, česnek Příprava: […]

Candátí perkelt

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 1 kg candáta, 3 zelené papriky, 2 větší rajčata, 2 cibule, olivový olej, sladká paprika, sůl Příprava: Na oleji si dozlato osmažíme na jemno […]

Candát s česnekovou majonézou

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 750 g candáta, sůl, petrželka nebo kmín. Na majonézu: 2 žloutky, 200 g oleje, sůl, cukr, 1/2 citrónu, 5 stroužků česneku Příprava: Candáta očistíme, vykucháme […]

Candát s ořechy

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 4 filety z candáta bez kůže, 2 krajíce toastového chleba, 100 g vyloupaných vlašských ořechů, petrželová nať, 2 žloutky, sůl, mletý pepř, 2 lžíce […]

Candát s křenem

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 500 – 750 g candáta, 30 g cibule, 50 g křenu, snítka čerstvého kopru, 150 g rajčat, 1 sklenka červeného vína, 1/2 citrónu, sůl, […]

Candát na žampionech

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 4 filé z candáta bez kůže, sůl, cintrónová šťáva, přepuštěné máslo, 6 žampiónů nakrájených na plátky, 1 dcl bílého vína, 1 dcl mléka, strouhaný […]

Candát na česneku

29.10.2015 admin 0

Suroviny: 1 kg candáta, 150 g másla, sůl, česnek, kmín, hladká mouka, 1 kg brambor Příprava: Candáta očistíme a naporcujeme na kousky. Porce osolíme, okmínujeme […]